Een initiatief
van DTC Media
Terug

Veelgestelde vragen

1.   Wat zijn de Online Dealer Awards en door wie worden ze georganiseerd?

De Online Dealer Awards is een jaarlijks terugkerende publieksaward die uitgereikt wordt aan de beste online dealer van Nederland. Hierbij zijn er vier categorieën waarvoor awards uitgereikt worden: beste dealerwebsite, beste dealer op social media, meest originele online actie en beste online leadopvolging. De Online Dealer Awards zijn een intitiatief van DTC Media, het fullservice marketingbureau voor de automotive-branche, en worden georganiseerd in samenwerking met een aantal gerenommeerde partners waaronder Google Nederland en Automotive Management.

2.   Hoe werkt de selectieprocedure?

Bedrijven die in aanmerking denken te komen voor één van de awards kunnen zichzelf aanmelden via het inschrijfformulier op de website. Daarnaast zal de organisatie zelf een selectie maken binnen de branche. Per categorie wordt er een groep genomineerden geselecteerd.

3.   Hoe werkt het stemmen?

Wanneer de genomineerden per categorie bekend zijn zal er via de website de mogelijkheid gegeven worden om te stemmen op uw favoriet. Per categorie kunt u eenmaal uw stem uitbrengen. Nadat u een categorie gekozen heeft krijgt u de genomineerde partijen te zien. Vervolgens selecteer u uw favoriet en drukt u op de knop ‘’stem’’. Hiermee heeft u uw stem bevestigt.

4.   Ik heb gestemd, maar wil mijn stem intrekken. Kan dit?

Nee dit is helaas niet mogelijk. Een eenmaal uitgebrachte stem blijft geldig.

5.   Ik wil graag input aanleveren voor volgend jaar, kan dit?

Uiteraard kan dit. Als u nuttige informatie heeft voor de Online Dealer Awards dan kunt altijd contact met ons opnemen via het daarvoor bestemde contactformulier op de website.

6.   Ik wil mijn bedrijf graag aanmelden voor de Online Dealer Awards, kan dit?

Ja dit kan zeker. Via het inschrijfformulier op onze website kunt u zich aanmelden om in aanmerking te komen voor een van de awards. Hierbij dient u aan te geven om welke categorie het gaat en wat uw motivatie hierbij is. Wanneer u het formulier opstuurt, maakt u kan genomineerd te worden voor de betreffende categorie.

7.   Welke voorwaarden gelden er voor de stemprocedure?

- Via http://onlinedealerawards.nl/stemmen kunt u stemmen op uw favoriete auto dealer.
- Er kan één stem per categorie uitgebracht worden. De categorieën waar u op kunt stemmen zijn:

> Beste Dealersite 2017
> Beste Dealer op Social Media 2017
> Meest Originele online actie 2017
> Beste Online leadopvolging 2017

Hoe werkt de stemprocedure?
- De genomineerden per categorie zijn vermeld op http://onlinedealerawards.nl/stemmen.
- Per categorie kunt u eenmaal uw stem uitbrengen.
- Selecteer uw favoriet per categorie, vul onderaan uw gegevens in bij de verplichte velden en druk op de knop "bevestig uw stem". Hiermee bevestigt u uw stem.
- Mocht u zich vergissen, dan kunt u onderaan elke categorie uw stem wijzigen door de button 'wijzig keuze' te gebruiken.
- U kunt één keer stemmen per e-mailadres. U ontvangt een bevestigingsemail van uw stem op het door u ingegeven e-mailadres.
- Op basis van de meeste stemmen zal er één winnaar per categorie gekozen worden.
- Er kan alleen online gestemd worden.
- Uw stem kan niet ingetrokken worden.
- U kunt stemmen t/m 30-11-2017.

De winnaars van de Online Dealer Awards worden 13 december 2017 bekend gemaakt.

BRENG UW STEM UIT!