Een initiatief
van DTC Media
Terug
Breng uw stem uit op de

Beste online dealer van Nederland

Een nieuwe auto kopen gebeurt al lang niet meer alleen in de showroom. We oriënteren ons veelal online. Veel autodealers zijn hier dan ook volop mee bezig en doen het goed. Maar wie heeft de allerbeste dealersite en welke dealer is het meest creatief op social media? Met de Online Dealer Awards, een jaarlijks terugkerende award, is het mogelijk om te stemmen op de dealer waarvan u vindt dat hij deze erkenning écht verdient. Er zijn vier categorieën waarvoor awards te winnen zijn. Voor iedere categorie zal er een publieksprijs én een vakprijs worden uitgereikt, waarbij een professionele vakjury de winnaars bepaalt. Voor de publieksprijs kunt u uw stem uitbrengen en mede bepalen wie de beste online dealer van Nederland is!

Macbook Awards

Categorieën

Er zijn maar liefst 4 categorieën waarvoor awards te winnen zijn.

Online Dealer Awards
BESTE
DEALERSITE

2017
Online Dealer Awards
BESTE DEALER
OP SOCIAL MEDIA

2017
Online Dealer Awards
MEEST ORIGINELE
ONLINE ACTIE

2017
Online Dealer Awards
BESTE ONLINE
LEADOPVOLGING

2017
Ster

Jury

Alle categorieën worden beoordeeld door onze deskundige vakjury. De juryleden zijn professionals uit de automotive branche en hebben affiniteit met het vak. De jury bepaalt niet alleen wie de winnaars van de vakprijzen zijn, maar zal ook de nominaties selecteren waarop u uw stem kunt uitbrengen.

Event

De awards worden uitgereikt tijdens een spetterende awardshow op woensdag 13 december bij het Nederlands Instituur voor Beeld en Geluid te Hilversum. Alle genomineerde dealers zullen hiervoor uitgenodigd worden om te ontdekken of zij met die felbegeerde award naar huis gaan.

Onze partners

Automotive
Google
DTC Media
DCDW
Marktplaats