Een initiatief van
DTC Media en Marktplaats
Visual
Terug


Breng jouw stem uit op de
beste online autobedrijven van Nederland

Een auto kopen gebeurt al lang niet meer alleen in de showroom. We oriënteren ons veelal online. Veel autobedrijven zijn hier dan ook volop mee bezig.

Met de Online Dealer Awards, een jaarlijks terugkerende verkiezing, is het mogelijk om te stemmen op het autobedrijf waarvan jij vindt dat hij erkenning verdient voor zijn online inspanningen. Er zijn zes categorieën waarvoor awards te winnen zijn. Voor iedere categorie zal er een publieksprijs én een vakprijs worden uitgereikt, waarbij een professionele vakjury de winnaars bepaalt. Voor de publieksprijs kun jij een stem uitbrengen, om zo mede te bepalen wie het beste online autobedrijf van Nederland is!

Macbook Awards

Categorieën

Er zijn maar liefst zes categorieën waarin awards te winnen zijn.

Online Dealer Awards
BESTE
VOORRAADPRESENTATIE

2018
Online Dealer Awards
BESTE
WEBSITE

2018
Online Dealer Awards
BESTE PRESENTATIE
OP SOCIAL MEDIA

2018
Online Dealer Awards
MEEST SUCCESVOL
DATA DRIVEN AUTOBEDRIJF

2018
Online Dealer Awards
BESTE ONLINE
LEADOPVOLGING

2018
Online Dealer Awards
MEEST ORIGINELE
ONLINE CAMPAGNE

2018

Stemmen

Na de inschrijvingsperiode kun je via www.onlinedealerawards.nl een stem uitbrengen op jouw favoriete online autobedrijf. Je mag in iedere categorie maximaal één stem uitbrengen.

Awardshow

De awards worden uitgereikt tijdens een spetterende awardshow. Wanneer en waar dit plaatsvindt, zal later bekend gemaakt worden. Alle genomineerden worden uitgenodigd voor de awardshow, om te kunnen ontdekken of zij met een felbegeerde award naar huis gaan.

Vakjury

Alle inschrijvingen worden beoordeeld door onze deskundige vakjury. De juryleden zijn professionals uit de automotive branche en daarbuiten. De jury bepaalt wie de genomineerden zijn en welk autobedrijf er uiteindelijk met een vakprijs naar huis gaat.

Initiatiefnemers

DTC Media
Marktplaats

Mediapartner

Automotive

Overige partners

Google
DCDW