Een initiatief
van DTC Media
Terug

Veelgestelde vragen

1.   Wat zijn de Online Dealer Awards en door wie worden ze georganiseerd?

De Online Dealer Awards is een jaarlijks terugkerende award die uitgereikt wordt aan de beste online dealer van Nederland. Hierbij zijn er vier categorieën waarvoor awards uitgereikt worden: beste dealerwebsite, beste dealer op social media, meest originele online actie en beste online leadopvolging. Per categorie wordt er een vakprijs en een publieksprijs uitgereikt. De Online Dealer Awards zijn een intitiatief van DTC Media, het fullservice marketingbureau voor de automotive-branche, en worden georganiseerd in samenwerking met een aantal gerenommeerde partners.

2.   Ik wil mijn bedrijf graag aanmelden voor de Online Dealer Awards, kan dit?

Ja dit kan zeker. Via het inschrijfformulier op onze website kunt u zich vanaf begin augustus aanmelden om in aanmerking te komen voor een van de awards. Hierbij dient u aan te geven om welke categorie het gaat en wat uw motivatie hierbij is. Wanneer u het formulier opstuurt, maakt u kans genomineerd te worden voor de betreffende categorie.

3.   Hoe werkt de selectieprocedure?

Bedrijven die in aanmerking denken te komen voor één van de awards kunnen zichzelf aanmelden via het inschrijfformulier op de website. Daarnaast zal de organisatie zelf een selectie maken binnen de branche. Per categorie wordt er een groep genomineerden geselecteerd door een professionele vakjury. Op deze genomineerden kunt u uw stem uitbrengen. De vakjury bepaalt tevens wie de vakprijs wint per categorie.

4.   Hoe werkt het stemmen?

Wanneer de genomineerden per categorie bekend zijn zal er via de website de mogelijkheid gegeven worden om te stemmen op uw favoriet voor de publieksaward. Per categorie kunt u eenmaal uw stem uitbrengen. Nadat u een categorie gekozen heeft krijgt u de genomineerde partijen te zien. Vervolgens selecteer u uw favoriet en drukt u op de knop ‘’stem’’. Hiermee heeft u uw stem bevestigd.

NU STEMMEN!

5.   Ik heb gestemd, maar wil mijn stem intrekken. Kan dit?

Nee dit is helaas niet mogelijk. Een eenmaal uitgebrachte stem blijft geldig.

6.   Ik wil graag input aanleveren voor volgend jaar, kan dit?

Uiteraard kan dit. Als u nuttige informatie heeft voor de Online Dealer Awards dan kunt altijd contact met ons opnemen via het daarvoor bestemde contactformulier op de website. U kunt ook mailen naar info@onlinedealerawards.nl.