Veelgestelde vragen

1.   Wat zijn de Online Dealer Awards en door wie worden ze georganiseerd?

De Online Dealer Awards zijn jaarlijks terugkerende awards die uitgereikt worden aan de beste online autobedrijven van Nederland. Er zijn vijf categorieën waarvoor awards uitgereikt worden: beste voorraadpresentatie, beste website, beste presentatie op social media, meest, beste leadopvolging en meest originele campagne. Per categorie wordt er een vakprijs en een publieksprijs uitgereikt. Daarnaast maakt alle genomineerden kans op de hoofdprijs ‘Beste Online Dealer’. De Online Dealer Awards zijn een initiatief van PowerKraut (het fullservice marketingbureau voor de automotive branche) en Marktplaats en worden georganiseerd in samenwerking met een aantal gerenommeerde partners.

2.   Ik wil mijn autobedrijf graag aanmelden voor de Online Dealer Awards, kan dit?

Ja, dit is mogelijk. Binnenkort zal de inschrijfperiode voor autobedrijven starten. Bij de inschrijving kun je vervolgens aangeven voor welke categorie de inschrijving is en wat jouw motivatie is om mee te doen. Wanneer je het formulier invult, maak je kans om genomineerd te worden voor de betreffende categorie.

3.   Hoe werkt de selectieprocedure?

Autobedrijven die in aanmerking denken te komen voor één van de awards kunnen zichzelf inschrijven via het formulier op de website. De professionele vakjury zal vervolgens per categorie een selectie maken op basis van de inschrijvingen. Op deze genomineerden kan een stem uitgebracht worden. Hiermee maken de genomineerden kans op de publieksprijs. De vakjury bepaalt per categorie de winnaar van de vakprijs.

4.   Hoe werkt het stemmen?

Wanneer de genomineerden per categorie bekend zijn, zal er via de website de mogelijkheid gegeven worden om te stemmen op jouw favoriete autobedrijf. Per categorie kun je eenmaal een stem uitbrengen. Na het kiezen van een categorie, krijg je de genomineerde autobedrijven te zien. Vervolgens selecteer je jouw favoriet en druk je op de knop “stem”. Hiermee heb je je stem bevestigd!

5.   Ik heb gestemd, maar wil mijn stem intrekken. Kan dit?

Nee, dit is niet mogelijk. Een eenmaal uitgebrachte stem blijft geldig.

6.   Ik wil graag input aanleveren voor volgend jaar, kan dit?

Natuurlijk! Wij horen graag van jou wat wij nog kunnen verbeteren aan de Online Dealer Awards. Als je vragen, opmerkingen of tips hebt, kun je contact met ons opnemen via het daarvoor bestemde contactformulier op de website. Je kunt ook ook een mail sturen naar info@onlinedealerawards.nl.

Initiatiefnemers

PowerKraut
Marktplaats